↑ Return to Képzések

Élelmiszeripari szakközépiskola

Édesipari termékgyártó

A szakterület kódja: 0050 OKJ 34 541 01 Képzési idő: 5 év 3 év szakmai végzettség megszerzése + 2 év érettségi vizsgára felkészítés nappali vagy esti tagozaton (választható) Az édesipari termékgyártó az előkészítő tevékenységeket követően édesipari félkész- és késztermékeket gyárt. Az édesipari termékgyártó feladatai: tisztítja a nyersanyagot, hántolja és aprítja a pörkölt magokat. Nemesíti, préseli …


Oldal megtekintése »

Húsipari termékgyártó

A szakterület kódja: 0070 OKJ 34 541 03 Képzési idő: 5 év 3 év szakmai végzettség megszerzése + 2 év érettségi vizsgára felkészítés nappali vagy esti tagozaton (választható) A húsipari termékgyártó feladatai: Olyan szakember, aki alkalmas a húsipari feldolgozó üzemben az elsődleges feldolgozás műveleteinek minőségi elvégzésére, a műveletekhez alkalmazott gépek, berendezések biztonságos üzemeltetésére, az alapvető élelmiszervizsgálati …


Oldal megtekintése »

Pék szakközépiskola

A szakterület kódja: 0060 OKJ 34 541 05 Képzési idő: 5 év 3 év szakmai végzettség megszerzése + 2 év érettségi vizsgára felkészítés nappali vagy esti tagozaton (választható) A pék képzés a régiós fejlesztési tervek szerint támogatott képzési forma. A szakma elsajátításához fejlett íz- és formaérzék, valamint kézügyesség szükséges. A szakmában az alapozó és kiegészítő gyakorlati …


Oldal megtekintése »

Tejipari szakközépiskola

A szakterület kódja: 0080 OKJ: 34 541 10 Képzési idő: 5 év 3 év szakmai végzettség megszerzése + 2 év érettségi vizsgára felkészítés nappali vagy esti tagozaton (választható)   Intézményünk törekszik arra, hogy az élelmiszer-feldolgozó iparhoz kapcsolódó képzési profilját szélesítse, ennek jegyében a 2017/2018-as tanévtől meghirdeti a tejipari szakmunkás szakközépiskolai képzést. A tejipari szakmunkás feladata a …


Oldal megtekintése »