Return to Képzések

Élelmiszeripari szakképző iskola

Az adott cikk linkje: http://efszk.sulinet.hu/?page_id=260

Édességkészítő

Az ágazat megnevezése: Élelmiszeripar A szakma azonosító száma: 4 0721 05 02 Kapcsolódó részszakmák megnevezése: Csokoládétermék gyártó, Keksz-és ostyagyártó A képzés két szakaszra oszlik: Az első szakasz az ágazati alapoktatás: Az alapoktatás olyan általános és széleskörű tudás és képesség megszerzését biztosítja, ami szükséges és hasznos minden élelmiszeripari ágazati szakmában betöltött munkakör esetén. Az alapoktatás végén …

Hentes és húskészítmény készítő

Az ágazat megnevezése: Élelmiszeripar A szakma azonosító száma: 4 0721 05 08 Kapcsolódó részszakmák megnevezése: Vágóhídi munkás, Csontozó munkás, Húskészítmény gyártó A képzés két szakaszra oszlik: Az első szakasz az ágazati alapoktatás: Az alapoktatás olyan általános és széleskörű tudás és képesség megszerzését biztosítja, ami szükséges és hasznos minden élelmiszeripari ágazati szakmában betöltött munkakör esetén. Az …

Pék

Az ágazat megnevezése: Élelmiszeripar A szakma azonosító száma: 4 0721 05 11 Kapcsolódó részszakma megnevezése: Sütőipari és gyorspékségi munkás A képzés két szakaszra oszlik: Az első szakasz az ágazati alapoktatás: Az alapoktatás olyan általános és széleskörű tudás és képesség megszerzését biztosítja, ami szükséges és hasznos minden élelmiszeripari ágazati szakmában betöltött munkakör esetén. Az alapoktatás végén …

Pék-cukrász

Az ágazat megnevezése: Élelmiszeripar A szakma azonosító száma: 4 0721 05 12 Kapcsolódó részszakma megnevezése: Süteménykészítő A képzés két szakaszra oszlik: Az első szakasz az ágazati alapoktatás: Az alapoktatás olyan általános és széleskörű tudás és képesség megszerzését biztosítja, ami szükséges és hasznos minden élelmiszeripari ágazati szakmában betöltött munkakör esetén. Az alapoktatás végén a tanulók rálátnak …

Tejtermékkészítő

Az ágazat megnevezése: Élelmiszeripar A szakma azonosító száma: 4 0721 05 18 Kapcsolódó részszakma megnevezése: Tejipari munkás A képzés két szakaszra oszlik: Az első szakasz az ágazati alapoktatás: Az alapoktatás olyan általános és széles körű tudás és képesség megszerzését biztosítja, ami szükséges és hasznos minden élelmiszeripari ágazati szakmában betöltött munkakör esetén. Az alapoktatás végén a …