Élelmiszer-ipari technikus tanulóink a döntőben

Az elődöntőre iskolánkból 8 fő nevezhetett a központi írásbeli vizsgatevékenységre, melynek Gödöllő adott helyet.  A döntőbe országosan csak 15 fő juthatott.

A diákok nagyon jól teljesítettek, öt fő bekerült a várva várt döntőbe, a 13.e osztályból Bugányi Viktória, Jurasits Fanni és Varga Eszter, a 13.f.e osztályból pedig Miklós Alexandra.

A döntő gyakorlati-, és  szóbeli vizsgatevékenységekből állt, az előbbi a záródolgozat készítését és az élelmiszer-ipari alapmérések elvégzését jelentette, az utóbbi a záródolgozat védését és szóbeli feleletet a higiéniai és minőségbiztosítás tételsorból.

Kimagasló eredmények születtek:

2. helyezés: Nagy Vivien
3. helyezés:Varga Eszter
5. helyezés:Bugányi Viktória
6. helyezés: Miklós Alexandra
9. helyezés: Jurasits Fanni

Nagy Vivien, Varga Eszter és Bugányi Viktória 71 % feletti eredményt értek el, így mentesülnek a szakmai vizsga tevékenység alól, jeles eredménnyel.

Nagy Vivien különdíjba is részesült, övé lett a legjobb írásbeli.

Nagy Vivien és Varga Eszter is részt vehetett a Szakma Sztár Fesztiválon, Budapesten, ahol ünnepélyes díjátadásra került sor.

Kitartásukhoz, kimagasló eredményükhöz szívből gratulálunk. Örömmel tölt el bennünket, hogy tanulóink ismét öregbítették iskolánk hírnevét.


Az adott cikk linkje: http://efszk.sulinet.hu/?p=6583