«

»

Élelmiszeriparosok sikerei a szakmai tanulmányi versenyeken

Az idén is kiválóan szerepeltek tanulóink az országos szakmai versenyeken és a Csapó Dániel Emlékversenyen.

2017. március 1-3. között rendezték meg a húsipari termékgyártó szakma kiváló tanulója országos versenyt a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában. Az ország 15 iskolájának 24 tanulója vett részt a megmérettetésen, ZANCSICS MILÁN 70 %-os átlageredményt ért el.

Ide kattintva képeket talál a húsipari termékgyártó versenyről: Húsipari verseny képek 2017

2017.március 8 – 10. között került sor az 57. pékszakma kiváló tanulója versenye, a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskolában. Az idén 14 iskola 20 versenyzője mérte össze tudását. Iskolánkat Cseke Krisztina és Szabó Rozália képviselte. Cseke Krisztina a 9. helyezést érte el, három vizsgatevékenységből jeles osztályzatot kapott.

2017. március 21-24-én került megrendezésre Budapesten, a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskolában az utolsó PÉK-CUKRÁSZ verseny. Az SZKTV az egyik legrangosabb országos versenynek számít, amely magas szintű szakmai felkészültséget igényel, mind elméleti, mind gyakorlati szempontból. Az előző évekhez hasonló kimagasló eredményeket értek el iskolánk tanulói. Horváth Renáta 3. Őri Brigitta 5. és Kádi Bianka 10. helyen végzett, így mind a 12 vizsgatevékenység alól mentességet kaptak.

Ide kattintva képeket talál a húsipari termékgyártó versenyről: Pék-cukrász verseny képek 2017

2017. március 24-én az iskolánk két tanulóját, Kovács Rékát és Paál Krisztinát a szekszárdi Csapó Dániel Középiskola szóbeli védésre hívta meg. Az emlékverseny pályamunkáit a szóbeli védéssel együtt bizottság rangsorolta, Paál Krisztina 1. helyezést ért el.

 

Gratulálunk Horváth Anna Izabellának a sikeres pályázatához, aki iskolánk végzős sütő- és cukrász technikus diákja!

 

A versenyekre iskolánk diákjait 14 kolléga készítette fel, szívből gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítőnek!